Înregistrare curs pre-congres

DECLRAȚII DE CONSIMȚĂMÂNT (pentru downlod, fișiere pdf):

 

CURS PRE-CONGRES: „112 – diabetologie de urgență”

Miercuri, 22 mai 2019, ora 12.00: Sala Hera – Hotel Ramada

OBIECTIVE: Dezvoltarea cunoștințelor profesionale ale medicilor implicați în managementul diabetului zaharat și al complicațiilor asociate, precum și a celor care asigura managementul urgențelor asociate diabetului zaharat, în pre-spital în vederea îmbunătățirii practicii clinice în domeniu.

CINE POATE PARTICIPA: medici din specialitățile diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, medicină internă, cardiologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, oftalmologie, medicină de familie, pediatrie, dermatovenerologie, chirurgie, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie și gerontologie, obstetrică ginecologie, ati, hematologie, genetică medicală, medicină de urgență, oncologie medicală, epidemiologie, igienă, medicină de laborator, farmacologie clinică, medicină fizică și de reabilitare, pneumologie, reumatologie, alergologie și imunologie clinică, medicină generală, sănătate publică și management sanitar, radiologie.

Programul poate fi accesat AICI.

*Cursul beneficiază de creditare separată de la Colegiul Medicilor din România. Participarea la curs presupune înscrierea separată față de înscrierea la Congresul SRDNBM.

**Participarea la curs este GRATUITĂ

***Înscrierile și accesul la eveniment se fac în limita locurilor disponibile.